Uttryck

Image


Din inställning syns

Oavsett om man dagligen arbetar på en scen, till exempel som skådespelare eller föreläsare, om man bara då och då talar inför en grupp människor, eller varför inte behöver förbereda sig inför en anställningsintervju, kan Studio T förändra hur andra ser på dig. Fast främst hur du ser på dig själv.

Alla är olika, alla är lika. Studio T skapar utrymme för frågeställningar du kanske aldrig har uttalat högt. Som till exempel vad du innerst inne är rädd för. Eller vilka motstånd du ser stå i vägen för dig. Vilken som är din högsta önskan. Genom att bli medveten om vilka intryck som påverkar dig, kan du i din tur kommunicera det uttryck som bäst förstärker din trovärdighet.

Att fråga

Ett enkelt exempel är det vanliga sättet att hälsa på andra människor med ett ”hej, hur är läget?” och få kort passning tillbaka: ”tack bara bra, hur är det själv?”. Vi tror på människans genomskinlighet och att man lätt kan se om svaret ”tack bara bra” stämmer eller inte. Studio T tillhandlahåller verktygen för att sammankoppla ord och betydelse, kropp och sinne för att öka sanningshalten i ditt budskap..

Det handlar förstås inte om att räkna upp sina svårigheter när ens vänner undrar hur man mår. Det handlar om att få insikt om att man ibland kanske av ren automatik säger en sak men menar en annan och kan man identifierar gränsen mellan ord och betydelse kan man också lära kropp och sinne att samarbeta.

 

Image
Nästanberöring