Grundare

Image


Timmy

Namnet till Studio T kommer från initiativtagaren Timmy, som av en händelse också gärna dricker te. När du kommer på besök, oavsett vad ärendet är, kommer du utan undantag att bjudas att sitta ner och dela på en kanna nybryggt te. ”För tekannan som aldrig tar slut”, är en av Timmys många paroller och sammanfattar mycket av hans livsfilosofi.

När Timmy för några år sedan insåg att kroppen var utsliten av ett alltför aggressivt extremsportutövande, tog en betydligt långsammare resa vid, genomsyrad av eftertanke och lugn. Efter en kraschlandning med hängflygare har han förfinat förmågan att tala om livets storheter på ett ytterst visuellt vis och förstärkt sin nyfikenhet på människans sanna natur.

 

Utforskande

Inom Studio T omsätts sökandet i fysisk handling genom musik, bildkonst och uttryck. Uttrycket har till stor del sin bakgrund i Timmys mångåriga erfarenhet av att leda teatergrupper, inte för en pjäs eller konserts skull, utan just för sammankomstens, gemenskapens och utbytet mellan medmänniskors skull.

 

Image